Palvelutalo

ilmakuva (3)

kotikoivu kotikoivu2

Palvelutalo Kotikoivu

Palvelutalo Kotikoivu valmistui keväällä 2016 Espoon Mäkkylään osoitteeseen Kenttämiehentie 3.

Kotikoivun palveluasuminen tarjoaa ikääntyvälle asukkaalle palvelut ja kodin, jossa yhdistyy mukavuus, viihtyisyys, turvallisuus ja esteettömyys ja ekologinen asuminen. Taloa ympäröi vehreä lähiluonto ja pientalovaltainen rauhallinen asuinalue. Leppävaaran keskustan monipuoliset palvelut ovat vain 2 kilometrin päässä. Talo on rakennettu huolella ja ammattitaidolla. Puuverhotussa talossa hyödynnetään maalämpöä ja aurinkoenergiaa.

Palvelutalo Kotikoivussa on 24 asuntoa, joista 20 on yksiöitä (30,5 m2) ja 4 kaksioita (50,5 m2). Talo on 2 kerroksinen ja tiloiltaan esteetön. Asunnoissa on avokeittiö, asianmukaiset säilytysratkaisut, tilava wc/kylpyhuone ja lasitettu huoneistokohtainen parveke. Asuntojen ovissa on helppokäyttöinen sähkölukitus ja jokainen huoneisto on varustettu asukkaan henkilökohtaisella langattomalla hyvinvointirannekkeen avulla toimivalla henkilökunnan kutsujärjestelmällä. Asukkaiden yhteisessä käytössä on yhteistila ja saunatilat sekä huoneistokohtaiset varastot.

Samalla tontilla olevan Palvelukoti Koivu ja Tähden tilat ovat osittain palvelutalon asukkaiden käytössä. Palvelukodissa on yhteis- ja palvelutiloja: palvelukodin kanssa yhteinen keskuskeittiö, jonka yhteydessä on ravintola/juhlasali ruokailuun ja yhteisiin tilaisuuksiin. Palvelutalon asukkaiden käytössä on myös toimintatilaa harrastetoimintaan ja terapia- ja kuntosalitilat.

Piha-alue on turvallinen ja helppokulkuinen. Istutuksineen ja pihavarusteineen piha mahdollistaa ulkoilun asuntojen välittömässä läheisyydessä. Myös lähimaastossa oleva polkuverkosto ja kävelytiet tarjoavat lähiluontoa ulkoiluympäristöksi.