Siirry suoraan sisältöön

Ravintola Koivu ja Tähti

Palvelutalon ravintolan seisovapöytä monine herkkuineen
Palvelutalon ravintolan kauniisti aseteltu ruoka-annos
Juhlapöydän herkkukakku - marjakakku
Ravintolasali Koivu ja Tähti

Palvelukotimme ensimmäisessä kerroksessa toimii Ravintola Koivu ja Tähti, jonne ovat tervetulleita kaikki hyvää kotiruokaa arvostavat. Lämminhenkisestä ruokailuhetkestä voivat tulla nauttimaan niin asukkaat ja heidän omaisensa kuin myös lähialueella asuvat ja työskentelevät.

Valmistamme ateriat omassa keittiössä ammattitaidolla ja kotimaisia raaka-aineita suosien. Ruokalistamme vaihtuu viikoittain. Juhlapäivinä pöytään katetaan teemaan sopivia herkkuja ja noin kerran kuukaudessa toteutamme makumatkan maailmalle tai maakuntiin, jotka suunnittelemme yhdessä asukkaidemme kanssa.

Lounas on tarjolla ravintolassamme 11.30-13.30 välisen ajan maanantaista sunnuntaihin. Lounaaseen sisältyy pääruoka tai kasvisruokavaihtoehto, salaatti, jälkiruoka ja kahvi.

Ravintolasalista on kesäisin käynti terassille, jossa voi ruokailla tai nauttia päiväkahvit.

Meille voi tulla pitämään kokouksia tai erilaisia perhejuhlia. Ravintolasalissamme on tilaa noin 40 henkilölle ja pienessä Alavalli-kabinetissa on tilaa kymmenelle hengelle. Käytössä on audiovisuaaliset laitteet ja piano.

Tervetuloa ruokailemaan!

Yhteydenotot
Leena Pekkanen 040 1514 391 
leena.pekkanen@uvky.fi

Keittiö 050 550 9055
ravintola@uvky.fi

Terveelliset ateriat valmistetaan raikkaista ja tuoreista aineksista omassa keittiössämme. Viikoittain vaihtuvalla listalla huomioidaan vuodenaikojen vaihtelut ja juhlapäivät.

Blogi arkisto

UVKY 12.5.2021

flower

Vapaaehtoiset

Tule tekemään vapaaehtoistyötä! Haluatko lahjoittaa vapaa-aikaasi hyvään tarkoitukseen tuottamalla hyvää oloa ja rikastuttamaan omaa kokemusmaailmaasi.
Lue lisää

berries