Siirry suoraan sisältöön

Meille töihin!

Jos koet vanhustyön mielenkiintoiseksi ja omaksesi, niin ole meihin yhteydessä. Etsimme joukkoomme ammattitaitoisia oman työn kehittäjiä, joiden palveluhenkisyys näkyy ilona ja innokkuutena arjen työpanoksessa. Odotamme Sinua! Otathan yhteyttä, kirsi.elvila@uvky.fi
040 1514467

Palvelutalon hoitajat istuvat pihapenkillä auringon valossa

Koetko vanhustyön omaksesi? Ota yhteyttä!

Palvelukodeissa ja palvelutalossa työskentelee sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia sairaanhoitajina, ohjaajina ja hoiva-avustajina. Ohjaajien koulutus on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon tutkinto (lähihoitaja, sosionomi, geronomi). Arjessa mukana on fysioterapeutteja, yhteistyökumppanimme Terveystalon kautta. Keittiössämme työskentelee ravitsemusalan ammattilaisia ja kiinteistöistämme pitää huolta siivousalan ammattilaiset. Joukossamme on lisäksi eri koulujen harjoittelijoita, työelämään tutustujia sekä vapaaehtoisia.  

Ole yhteydessä ja tule tutustumaan toimintaamme. Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia vakinaisista työsuhteista määräaikaisiin sijaisuuksiin. Meillä sinua odottaa moninainen työyhteisö ja toimiva työympäristö, joka koostuu valoisista ja toimivista työtiloista tarvittavilla apuvälineillä.  

Pihapiirissämme on parkkipaikat henkilökunnalle ja työpäivänä voit nauttia lounasedulla keittiömme kotiruokaa.   

Arvostamme talon vakinaista henkilökuntaamme ja siitä palkitsemme meillä vuoden työssä olleita työntekijöitämme 100 euron sitouttamislisällä kuukausittain. 

Blogi arkisto

UVKY 12.5.2021

flower

Vapaaehtoiset

Tule tekemään vapaaehtoistyötä! Haluatko lahjoittaa vapaa-aikaasi hyvään tarkoitukseen tuottamalla hyvää oloa ja rikastuttamaan omaa kokemusmaailmaasi.
Lue lisää

berries