Ruokalista 22.2.-28.2.2021
Terveelliset ateriat valmistetaan raikkaista ja tuoreista aineksista omassa keittiössämme. Viikoittain vaihtuvalla listalla huomioidaan vuodenaikojen vaihtelut ja juhlapäivät.
Maanantai
Lounas
Sitruunabroileri L,G
Parsakaalikeitto L,G
Mandariiniriisi L,G
Päivällinen
Minestronekeitto L
Tiistai
Lounas
Juustotäytteinen kalaleike VL
Soija-kasvispaistos L,G
Marjakiisseli M,G
Päivällinen
Uunimakkara L,G
Keskiviikko
Lounas
Lihakeitto M,G
Bataattikeitto L,G
Suklaamousse VL,G
Päivällinen
Riistakiusaus L,G
Torstai
Lounas
Lindströminpihvit L
Kasvismurekepihvit L
Omenakiisseli M,G
Päivällinen
Broileri-aurajuustokeitto L,G
Perjantai
Lounas
Bolognaisekastike M,G
Juustoinen kesäkeitto L,G
Hedelmäsalaatti M,G
Päivällinen
Kalaseljanka M,G
Lauantai
Lounas
Makkarakeitto M,G
Juuressosekeitto L,G
Mangorahka L,G
Päivällinen
Maksalaatikko L,G
Sunnuntai
Lounas
Kievin kana L
Sienimuhennos L
Ohukaiset L
Päivällinen
Punajuurikeitto L,G
Pääemäntä Leena Pekkanen 040 151 4391 ja keittiö 050 550 9055
Blogi
- Korona ei tunne raja-aitoja 26.4.2020
- Ilman tossuja tai tossujen kanssa 22.1.2020
Blogi arkisto

Vapaaehtoiset
Tule tekemään vapaaehtoistyötä! Haluatko lahjoittaa vapaa-aikaasi hyvään tarkoitukseen tuottamalla hyvää oloa ja rikastuttamaan omaa kokemusmaailmaasi.
Lue lisää
