Siirry suoraan sisältöön

Ruokalista

Ruokalista 30.1.-5.2.2023

Terveelliset ateriat valmistetaan raikkaista ja tuoreista aineksista omassa keittiössämme. Viikoittain vaihtuvalla listalla huomioidaan vuodenaikojen vaihtelut ja juhlapäivät.

Maanantai

Lounas

Pyttipannu L,G
Kasvispyttipannu L,G
Marjakiisseli M,G

Päivällinen

Broilerikeitto L,G

Tiistai

Lounas

Hunajakala L,G
Kasvisrisotto L,G
Vadelmamousse VL,G

Päivällinen

Jauheliha-perunalaatikko M,G

Keskiviikko

Lounas

Borssikeitto M,G
Kasvisborssi M,G
Pannukakku L

Päivällinen

Kaamoskiusaus L,G

Torstai

Lounas

Broilerikiusaus L,G
Kasvispihvit L,G 
Mansikkarahka L,G

Päivällinen

Jauheliharisotto L,G

Perjantai

Lounas

Nakkikastike L,G
Härkispaistos L,G
Ruusunmarjarahka L,G

Päivällinen

Kalakeitto L,G

Lauantai

Lounas

Lapin ukon keitto L,G
Porkkanasosekeitto L,G
Hedelmäsalaatti M,G

Päivällinen

Kinkkukiusaus L,G

Sunnuntai

Lounas

Tonavan lihapata L,G
Kasviskiusaus L,G
Jäätelö L,G

Päivällinen

Savulohikeitto L,G

Pääemäntä Leena Pekkanen 040 151 4391 ja keittiö 050 550 9055

Blogi arkisto

UVKY 12.5.2021

flower

Vapaaehtoiset

Tule tekemään vapaaehtoistyötä! Haluatko lahjoittaa vapaa-aikaasi hyvään tarkoitukseen tuottamalla hyvää oloa ja rikastuttamaan omaa kokemusmaailmaasi.
Lue lisää

berries