Ruokalista 30.11.-6.12.2020

Terveelliset ateriat valmistetaan raikkaista ja tuoreista aineksista omassa keittiössämme. Viikoittain vaihtuvalla listalla huomioidaan vuodenaikojen vaihtelut ja juhlapäivät.

Maanantai

Lounas

Sitruunabroileri L,G
Parsakaalikeitto L,G
Mandariiniriisi L,G

Päivällinen

Minestronekeitto L

Tiistai

Lounas

Mantelikala VL
Soija-kasvispaistos L,G
Marjakiisseli M,G

Päivällinen

Uunimakkara L,G

Keskiviikko

Lounas

Lihakeitto M,G
Bataattikeitto L,G 
Suklaamousse VL,G

Päivällinen

Riistakiusaus L,G

Torstai

Lounas

Lindströminpihvit L
Kasvismurekepihvit L,G
Omenakiisseli M,G

Päivällinen

Broileri-aurajuustokeitto L,G

Perjantai

Lounas

Bolognaisekastike M,G
Juustoinen kesäkeitto L,G
Hedelmäsalaatti M,G

Päivällinen

Kalaseljanka M,G

Lauantai

Lounas

Makkarakeitto L,G
Juuressosekeitto L,G
Mangorahka L,G

Päivällinen

Maksalaatikko L,G

Sunnuntai

Lounas

Stroganoff L
Sienimuhennos L
Vaniljavanukas L,G

Päivällinen

Pizza L

Pääemäntä Leena Pekkanen 040 151 4391 ja keittiö 050 550 9055

Blogi arkisto

flower

Vapaaehtoiset

Tule tekemään vapaaehtoistyötä! Haluatko lahjoittaa vapaa-aikaasi hyvään tarkoitukseen tuottamalla hyvää oloa ja rikastuttamaan omaa kokemusmaailmaasi.
Lue lisää

berries