Ruokalista 20.9.-26.9.2021

Terveelliset ateriat valmistetaan raikkaista ja tuoreista aineksista omassa keittiössämme. Viikoittain vaihtuvalla listalla huomioidaan vuodenaikojen vaihtelut ja juhlapäivät.

Maanantai

Lounas

Sitruunabroileri L,G
Parsakaalikeitto L,G
Appelsiiniriisi L,G

Päivällinen

Minestronekeitto L

Tiistai

Lounas

Juustotäytteinen kalaleike VL
Soija-kasvispaistos L,G
Mustaherukkarahka L,G

Päivällinen

Uunimakkara L,G

Keskiviikko

Lounas

Lihakeitto M,G
Bataattikeitto L,G
Suklaamousse VL,G

Päivällinen

Lohilaatikko L,G

Torstai

Lounas

Lindströminpihvit L
Kasvismurekepihvit L
Omenakiisseli M,G

Päivällinen

Broileri-aurajuustokeitto L,G

Perjantai

Lounas

Bolognaisekastike M,G

Juustoinen kesäkeitto L,G

Hedelmäsalaatti M,G

Päivällinen

Kalaseljanka M,G

Lauantai

Lounas

Makkarakeitto M,G
Juuressosekeitto L,G
Mangorahka L,G

Päivällinen

Maksalaatikko L,G

Sunnuntai

Lounas

Kalkkuna cordon bleu L
Sienimuhennos L
Ohukaiset L

Päivällinen

Punajuurikeitto L,G

Pääemäntä Leena Pekkanen 040 151 4391 ja keittiö 050 550 9055

Blogi arkisto

UVKY 12.5.2021

flower

Vapaaehtoiset

Tule tekemään vapaaehtoistyötä! Haluatko lahjoittaa vapaa-aikaasi hyvään tarkoitukseen tuottamalla hyvää oloa ja rikastuttamaan omaa kokemusmaailmaasi.
Lue lisää

berries