Siirry suoraan sisältöön

Ruokalista

Ruokalista 18.3.-24.3.2024

Terveelliset ateriat valmistetaan raikkaista ja tuoreista aineksista omassa keittiössämme. Viikoittain vaihtuvalla listalla huomioidaan vuodenaikojen vaihtelut ja juhlapäivät.

Maanantai

Lounas

Pustanpata L,G
Kasvisgratiini L
Puolukkarahka L,G

Päivällinen

Broileri-kasvispata L,G

Tiistai

Lounas

Jauhelihakastike M,G
Soija-juurespata L,G
Marjakiisseli M,G 

Päivällinen

Chorizo-juurespata L,G

Keskiviikko

Lounas

Kahden kalan keitto L,G
Sienikeitto L
Pannukakku L

Päivällinen

Hedelmäinen kalkkunakastike L,G

Torstai

Lounas

Kinkkukastike L,G
Kasvissosekeitto L,G
Mustikkarahka L,G

Päivällinen

Lohimurekepihvit M,G

Perjantai

Lounas

Jauhemaksapihvit M,G
Kasvispyörykät M,G
Omena-kaurapaistos L

Päivällinen

Punajuuri-pekonivuoka L,G

Lauantai

Lounas

Kaalikeitto M,G
Purjo-perunasosekeitto L,G
Hedelmäsalaatti M,G

Päivällinen

Spagetti-lihavuoka L 

Sunnuntai

Lounas

Kievin kana L
Feta-kasvispaistos L,G
Jäätelö L,G

Päivällinen

Juustoinen porokeitto L,G

Pääemäntä Leena Pekkanen 040 151 4391 ja keittiö 050 550 9055

Blogi arkisto

UVKY 12.5.2021

flower

Vapaaehtoiset

Tule tekemään vapaaehtoistyötä! Haluatko lahjoittaa vapaa-aikaasi hyvään tarkoitukseen tuottamalla hyvää oloa ja rikastuttamaan omaa kokemusmaailmaasi.
Lue lisää

berries