Siirry suoraan sisältöön

Ruokalista

Ruokalista 19.2.-25.2.2024

Terveelliset ateriat valmistetaan raikkaista ja tuoreista aineksista omassa keittiössämme. Viikoittain vaihtuvalla listalla huomioidaan vuodenaikojen vaihtelut ja juhlapäivät.

Maanantai

Lounas

Sitruunabroileri L,G
Feta-kasvispaistos L,G
Mustaherukkarahka L,G

Päivällinen

Minestronekeitto M

Tiistai

Lounas

Juustotäytteinen kalaleike VL
Soija-kasvispaistos L,G              Hedelmäriisi L,G

Päivällinen

Uunimakkara L,G

Keskiviikko

Lounas

Lihakeitto M,G
Bataattikeitto L,G
Suklaamousse VL,G

Päivällinen

Bolognaisekastike M,G

Torstai

Lounas

Lindströminpihvit M,G
Kasvispihvit L,G
Omenakiisseli M,G

Päivällinen

Kalaseljanka M,G

Perjantai

Lounas

Lohilaatikko L,G
Juustoinen kesäkeitto L,G
Marjasopotti L

Päivällinen

Broileri-aurajuustokeitto L,G

Lauantai

Lounas

Makkarakeitto L,G
Juuressosekeitto L,G
Mangorahka L,G

Päivällinen

Maksalaatikko L,G

Sunnuntai

Lounas

Olutpaisti M,G
Sienikeitto L,G
Jäätelö L,G

Päivällinen

Punajuurikeitto L,G

Pääemäntä Leena Pekkanen 040 151 4391 ja keittiö 050 550 9055

Blogi arkisto

UVKY 12.5.2021

flower

Vapaaehtoiset

Tule tekemään vapaaehtoistyötä! Haluatko lahjoittaa vapaa-aikaasi hyvään tarkoitukseen tuottamalla hyvää oloa ja rikastuttamaan omaa kokemusmaailmaasi.
Lue lisää

berries