Ruokalista 29.11.-5.12.2021

Terveelliset ateriat valmistetaan raikkaista ja tuoreista aineksista omassa keittiössämme. Viikoittain vaihtuvalla listalla huomioidaan vuodenaikojen vaihtelut ja juhlapäivät.

Maanantai

Lounas

Pustanpata L,G
Kasvisgratiini L
Marjakiisseli M,G

Päivällinen

Silakkapihvit L

Tiistai

Lounas

Jauhelihakastike L,G
Soija-juurespata L,G
Puolukkarahka L,G

Päivällinen

Chorizo-juurespata L,G

Keskiviikko

Lounas

Kermainen lohikeitto L,G
Sienikeitto L
Pannukakku L

Päivällinen

Hedelmäinen kalkkunakastike L,G

Torstai

Lounas

Kinkkukastike L,G
Linssikastike L,G
Mustikkarahka L,G

Päivällinen

Kalapyörykät L

Perjantai

Lounas

Jauhemaksapihvit L,G

Kasvispihvit L,G

Toscaomenat L

Päivällinen

Punajuuri-pekonivuoka L,G

Lauantai

Lounas

Kaalikeitto M,G
Purjo-perunasosekeitto L,G
Hedelmäsalaatti M,G

Päivällinen

Jauhelihalasagnette L

Sunnuntai

Lounas

Broileria Marengo L,G
Feta-kasvispaistos VL,G
Jäätelö L,G

Päivällinen

Juustoinen porokeitto L,G

Pääemäntä Leena Pekkanen 040 151 4391 ja keittiö 050 550 9055

Blogi arkisto

UVKY 12.5.2021

flower

Vapaaehtoiset

Tule tekemään vapaaehtoistyötä! Haluatko lahjoittaa vapaa-aikaasi hyvään tarkoitukseen tuottamalla hyvää oloa ja rikastuttamaan omaa kokemusmaailmaasi.
Lue lisää

berries