Ruokalista 10.5.-16.5.2021

Terveelliset ateriat valmistetaan raikkaista ja tuoreista aineksista omassa keittiössämme. Viikoittain vaihtuvalla listalla huomioidaan vuodenaikojen vaihtelut ja juhlapäivät.

Maanantai

Lounas

Pyttipannu L
Kasvispyttipannu L,G
Suklaakiisseli L,G

Päivällinen

Broilerikeitto L,G

Tiistai

Lounas

Hunajakala L,G
Kasvisrisotto L,G
Mansikkarahka L,G

Päivällinen

Jauheliha-perunalaatikko L,G

Keskiviikko

Lounas

Borssikeitto M,G
Kasvisborssi M,G
Vadelmamousse VL,G

Päivällinen

Lohilaatikko L,G

Torstai

Lounas

Stroganoff L,G
Kasvispyörykät L,G
Marjakiisseli M,G

Päivällinen

Broilerikiusaus L,G

Perjantai

Lounas

Nakkikastike L
Härkispaistos L,G
Ruusunmarjarahka L,G

Päivällinen

Sei-kasviskeitto L,G

Lauantai

Lounas

Lapinukonkeitto L,G
Porkkanasosekeitto L,G
Hedelmäsalaatti M,G

Päivällinen

Kinkkukiusaus L,G

Sunnuntai

Lounas

Tonavan lihapata L,G
Kasviskiusaus L,G
Jäätelö L,G

Päivällinen

Savulohi-sosekeitto L,G

Pääemäntä Leena Pekkanen 040 151 4391 ja keittiö 050 550 9055

Blogi arkisto

flower

Vapaaehtoiset

Tule tekemään vapaaehtoistyötä! Haluatko lahjoittaa vapaa-aikaasi hyvään tarkoitukseen tuottamalla hyvää oloa ja rikastuttamaan omaa kokemusmaailmaasi.
Lue lisää

berries