Ruokalista 18.1.-24.1.2021

Terveelliset ateriat valmistetaan raikkaista ja tuoreista aineksista omassa keittiössämme. Viikoittain vaihtuvalla listalla huomioidaan vuodenaikojen vaihtelut ja juhlapäivät.

Maanantai

Lounas

Kaalikääryleet L,G
Kasviskaalikääryleet L,G
Puolukkatalkkuna L

Päivällinen

Janssonin kiusaus L,G

Tiistai

Lounas

Sitruunainen kalaleike L
Kasvis-nuudelivuoka L
Mansikkakiisseli M,G

Päivällinen

Broileririsotto L,G

Keskiviikko

Lounas

Hernekeitto M,G
Juuressosekeitto L,G
Mustaherukkarahka L,G

Päivällinen

Makaronilaatikko L

Torstai

Lounas

Juustokala L,G
Kikhernekeitto L,G
Persikkamousse VL,G

Päivällinen

Nakkikeitto M,G

Perjantai

Lounas

Maksakastike L,G
Kesäkurpitsakastike L,G
Hedelmäsalaatti M,G

Päivällinen

Kalkkunakeitto L,G

Lauantai

Lounas

Borssikeitto L,G
Mustajuurikeitto L,G
Mustikkarahka L,G

Päivällinen

Hollantilainen kalavuoka VL

Sunnuntai

Lounas

Moskovan lihapata L
Tomaattinen kasvisvuoka L,G
Jäätelö L,G

Päivällinen

Juusto-porokeitto L,G

Pääemäntä Leena Pekkanen 040 151 4391 ja keittiö 050 550 9055

Blogi arkisto

flower

Vapaaehtoiset

Tule tekemään vapaaehtoistyötä! Haluatko lahjoittaa vapaa-aikaasi hyvään tarkoitukseen tuottamalla hyvää oloa ja rikastuttamaan omaa kokemusmaailmaasi.
Lue lisää

berries