Ruokalista 18.1.-24.1.2021
Terveelliset ateriat valmistetaan raikkaista ja tuoreista aineksista omassa keittiössämme. Viikoittain vaihtuvalla listalla huomioidaan vuodenaikojen vaihtelut ja juhlapäivät.
Maanantai
Lounas
Kaalikääryleet L,G
Kasviskaalikääryleet L,G
Puolukkatalkkuna L
Päivällinen
Janssonin kiusaus L,G
Tiistai
Lounas
Sitruunainen kalaleike L
Kasvis-nuudelivuoka L
Mansikkakiisseli M,G
Päivällinen
Broileririsotto L,G
Keskiviikko
Lounas
Hernekeitto M,G
Juuressosekeitto L,G
Mustaherukkarahka L,G
Päivällinen
Makaronilaatikko L
Torstai
Lounas
Juustokala L,G
Kikhernekeitto L,G
Persikkamousse VL,G
Päivällinen
Nakkikeitto M,G
Perjantai
Lounas
Maksakastike L,G
Kesäkurpitsakastike L,G
Hedelmäsalaatti M,G
Päivällinen
Kalkkunakeitto L,G
Lauantai
Lounas
Borssikeitto L,G
Mustajuurikeitto L,G
Mustikkarahka L,G
Päivällinen
Hollantilainen kalavuoka VL
Sunnuntai
Lounas
Moskovan lihapata L
Tomaattinen kasvisvuoka L,G
Jäätelö L,G
Päivällinen
Juusto-porokeitto L,G
Pääemäntä Leena Pekkanen 040 151 4391 ja keittiö 050 550 9055
Blogi
- Korona ei tunne raja-aitoja 26.4.2020
- Ilman tossuja tai tossujen kanssa 22.1.2020
Blogi arkisto

Vapaaehtoiset
Tule tekemään vapaaehtoistyötä! Haluatko lahjoittaa vapaa-aikaasi hyvään tarkoitukseen tuottamalla hyvää oloa ja rikastuttamaan omaa kokemusmaailmaasi.
Lue lisää
